Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Χαρίστε στον εαυτό σας όλη την Agnotis συνδυασμένη με ... Pure Philosophy από την Κρήτη!


Γεια σας φίλοι μου σήμερα θα σας μιλήσω για μια αγαπημένη κρητική εταιρία την Agnotis Pure Philosophy. Η Pure Philosophy είναι μια μοντέρνα εταιρία που βασίζεται στην ολιστική ομορφιά τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική. Με βάση βότανα ξακουστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες που περιέχουν παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, χαρούπι, μέλι, θυμάρι, φασκόμηλο και αντλώντας έμπνευση από την ατέρμονη σοφία της κρητικής γης και φύσης χαρίζει στους καταναλωτές της τα πιο πολυτελή, πλούσια και αγνά προϊόντα περιποίησης.


Σε έναν πολύ γαλήνιο και χαλαρωτικό χώρο που ονομάζεται GREEN STUDIO στο Ηράκλειο Κρήτης , Παπαναστασίου 59 ( τηλ 2810323999) μπορείτε να απολαύσετε ευεργετικές υπηρεσίες ευζωίας και ευεξίας και να δοκιμάσετε τα προϊόντα AGNOTIS.
Στον ίδιο χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά και τις πρώτες ύλες για την χορτοφαγική ή ωμοφαγική σας διατροφή.




Η Agnotis Pure Philosophy διαθέτει μια γκάμα προϊόντων ολιστικής φροντίδας προσώπου και σώματος όπως και προϊόντα ολιστικής διατροφής.

Έχω πραγματικά αγαπήσει τα προϊόντα που με πάνε πίσω στα παιδικά μου χρόνια και τα καλοκαίρια που πέρναγα στο χωριό του παππού μου στη Κρήτη. Αγαπώ απλά το λάδι προσώπου με υπέροχο άρωμα αβοκάντο με το οποίο κάνω μασάζ πρωί βράδυ στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια καθώς κάνει καλό στις λεπτές γραμμές έκφρασης.
Ξεχώρισα επίσης, την λευκαντική κρέμα ημέρας κατά των κηλίδων με οργανικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεμονιού, όπως και το πολυβιταμινούχο σέρουμ που αφήνει την επιδερμίδα ματ και μαλακή σαν χάδι και το χρησιμοποιώ και σαν βάση για το μακιγιάζ μου.

Η απολεπιστική κρέμα προσώπου πραγματικά δουλεύει με τον ηπιότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Την πρώτη φορά που την εφάρμοσα και άγγιξα το πρόσωπο μου μετά δεν μπορούσα να το πιστέψω πόσο μαλακό και λείο το είχε αφήσει!
Τέλος, την αναζωογονητική κρέμα ημέρας που υπόσχεται φυσική ανάπλαση δέρματος την προτιμώ όταν το δέρμα μου έχει αφυδατωθεί αρκετά και θέλω πολύ εντατική περιποίηση.






Η Agnotis Pure Philosophy διαθέτει ένα κτήμα όπου καλλιεργεί τις πρώτες ύλες τις και επίσης διοργανώνει τις περίφημες και αγαπητές σε όλους Ολιστικές Κυριακές οπού ο επισκέπτης μπορεί να έρθει πιο κοντά στον εαυτό του και την φύση συνδυάζοντας ήπια άσκηση με ένα χορτοφαγικό πρωινό. Οι Ολιστικές Κυριακές λειτουργούν από Απρίλιο έως Οκτώβριο.

Είστε λάτρεις της ωμοφαγικής διατροφής ή απλά περίεργοι να την ανακαλύψετε; Τότε, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσετε ένα από τα εργαστήρια ωμοφαγίας που διοργανώνει η Agnotis Pure Philosophy. Πραγματικά, σκέφτεστε κάτι πιο ευεργετικό από το να μάθεις να φροντίζεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω ενώ βρίσκεσαι σε ένα τόσο ευλογημένο και πανέμορφο μέρος;



Τι γνωρίζουμε πραγματικά όμως, για την ολιστική ζωή και τι από αυτά εφαρμόζουμε;
Η φιλοσοφία γύρω από την ολιστική ζωή περιλαμβάνει καλές διατροφικές συνήθειες, συστηματική άσκηση, επιστροφή στην φύση, επαρκή ύπνο και φροντίδα του προσώπου και του σώματος με οργανικά προϊόντα.
Στο πλαίσιο της ολιστικής ζωής που πρεσβεύει η Agnotis Pure Philosophy, διοργανώνονται εκδρομές ωμοφαγικής χορτοφαγίας και yoga στη νησιωτική φύση.



Ελπίζω με αφορμή αυτό το άρθρο να έρθουμε όλοι λίγο πιο κοντά σε έναν ολιστικό τρόπο ζωής. Δεν χρειάζονται πολλά, με μικρά, απλά βήματα όπως την επιλογή ενός οργανικού προϊόντος, έναν περίπατο στη φύση ή την επίγνωση του τι τρώμε είμαι σίγουρη ότι καί θα νιώσουμε καλύτερα αλλά καί θα δούμε τη καθημερινότητά μας να αλλάζει.



Για όλα τα προϊόντα της Agnotis Pure Philosophy καθώς και πληροφορίες για τις Ολιστικές Κυριακές και τα σεμινάρια ωμοφαγικής χορτοφαγίας μπορείτε να μπείτε στο επίσημο και ανανεωμένο site της εδώ .Επίσης ακολουθείστε την Agnotis Pure Philosophy στο Instagram και στο Facebook.



Τέλος, βρείτε με και στο Instagram μου όπου σε συνεργασία με την Agnotis Pure Philosophy χαρίζω σε δύο τυχερούς σετ ολιστικών προϊόντων περιποίησης. Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Φεβρουαρίου σαν ένα δώρο στον εαυτό μας!



Σας Φιλώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου