Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Κορρές ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Κορρές ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Το τελευταίο μου απόκτημα ομορφιάς ακούει στο όνομα Κορρές σειρά ΆΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ και συγκεκριμένα πρόκειται για μια κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης και μια επανορθωτική μάσκα ύπνου.

Τα προϊόντα αυτά με το που τα ανοίγεις σε παρασύρουν με το έντονο και μεθυστικό τους άρωμα από Άγριο Τριαντάφυλλο το οποίο μυρίζει λες και κόπηκε μόλις από κάποιο κήπο.
Κατά την εφαρμογή τους δε, είναι τόσο ωραία η διαδικασία και η επιδερμίδα σου μυρίζει και 'νιώθει' τέλεια!

Η ενυδατική κρέμα αποτελεί για μένα πλέον ιδανική βάση για το μακιγιάζ αλλά τη φοράω άνετα και μόνη της όταν επιλέγω να μη βαφτώ και μου αναζωογονεί την επιδερμίδα και όντως νιώθω φρέσκια όλη μέρα.

Σχετικά με τη μάσκα ύπνου,αποτελεί πια την βραδινή μου συνήθεια και την επόμενη μέρα όντως βλέπω διαφορά στο πρόσωπό μου.Προσέχω όμως να μην βάζω πολύ ποσότητα από τη μάσκα γιατί την επόμενη μέρα τείνει να αφήνει λιπαρότητα σε εμένα που έχω μεικτό-
λιπαρό δέρμα.Επίσης,φροντίζω το επόμενο πρωί να αφαιρέσω τυχόν υπολείμματα της μάσκας με το νεράκι ντεμακιγιάζ από την garnier.

Το συγκεκριμένο σετάκι ομορφιάς το πήρα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy-life.gr το οποίο διαθέτει προϊόντα Κορρές σε προσφορά ένα συν ένα  δώρο.Μου κόστισε 16,60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Εγώ διάλεξα το σέτ για τις μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες αλλά βγαίνει και για κανονικές-ξηρές.
Προτείνω να το δοκιμάσετε και να μου πείτε και εσείς αν σας άρεσε και αν ταίριαξε στη δίκη σας ρουτίνα περιποίησης.

Αιώνια Δική σας
Miss Immortality 
XXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου